IFS audit 2018

Het is ons weer gelukt. Wij zijn heel erg blij met het behalen van IFS Food Higher Level en IFS Broker Higher Level certificaten voor het jaar 2018-2019.

Certificeringen 2017

Ook dit jaar zijn wij heel erg blij met het opnieuw behalen van BRC grade AA 2017, IFS Broker Higher Level, IFS Food Higher Level, MSC, Naturland en ASC certificering. Dit zijn de hoogst haalbare certificaten op dit moment. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare!

BRC AA GRADE 2017

Ook dit jaar zijn wij heel erg blij met het opnieuw behalen van de BRC certificering. Dit jaar (2017) zijn wij in het bezit van het BRC AA grade certificaat. Dit is het hoogst haalbare BRC certificaat op dit moment. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare!

VsV is in April 2016 ook BRC 7 A grade gecertificeerd

Sponsoring – RTS in Heidelberg

Doel van de stichting is ondersteuning bieden aan het Reformatorisch-Theologisches Predigerseminar  in Heidelberg (Duitsland) en mee te werken aan het verstevigen van de band tussen de Theologische Universiteiten in Kampen en Apeldoorn en dit seminarie en tussen de kerken achter het genoemde seminarie en de Universiteiten. Het is ook het doel van de stichting informatie te verstrekken in Nederland over dit seminarie.

Sponsoring – Hart voor Heerhugowaard

Wij steunen stichting Hart voor Heerhugowaard. Een plek in de stad van de zon waar het Evangelie gebracht wordt.

VsV opnieuw in 2015 BRC, IFS Food en IFS Broker gecertificeerd!

VsV opnieuw in 2014 BRC en IFS gecertificeerd!

Om de voedselveiligheid van de door ons ingepakte vis te garanderen is VsV BRC en IFS gecertificeerd. Voor deze certificaten wordt jaarlijks een audit uitgevoerd om opnieuw vast te stellen of de certificaten worden uitgereikt. Op 1 April 2014 zijn zowel het BRC-certificaat A level als IFS-certificaat Higher Level verlengd.

Lees meer

Sponsoring

Wij steunen graag maatschappelijk verantwoorde instanties en stichtingen. Wij sponsoren dan ook graag de stichting Er is Geloof, Hoop en Liefde.

Deze stichting zet zich in voor de minima in de gemeente Langedijk en biedt hen hulp in moeilijke tijden.

Zeevisgroothandel V.S.V.
Van Slooten Vis IJmuiden B.V.

Vissershavenstraat 35
1976 DB IJmuiden

vsv@vsv-ijmuiden.nl

Tel. +31 (0) 255 537 576
Fax +31 (0) 255 513 729